Hopp til hovedinnhold (trykk enter)
Arkivplan.no

Post- og dokumentbehandling ved Det juridiske fakultet

Printer-ikon  Utskriftsvennlig versjon

Papirpost

Post til Det juridiske fakultet leveres hver morgen mandag-fredag til administrasjonen. Arkivet går igjennom og fordeler denne.

  • Institusjonspost åpnes og vurderes for arkiverdighet. Arkivverdig post skannes til ePhorte. Sikkerhetskopier av papirbrev som er skannet oppbevares i ukesmapper ved arkivet i påvente av makulering. Papirkopier av kontrakter blir ikke makulert.
  • Høringer angående generelle lovendringer som ikke vedrører forskning, utdanning eller formidling og som kommer direkte til fakultetet blir i hovedsak ikke fordelt videre.
  • Personadressert post videresendes til den ansatte uåpnet.
  • Meldinger om rekommandert post /skjema for postpakker stemples og signeres av arkivet og legges i uthylla.

Post som skal videresendes på fakultetet legges i egne postmapper og plasseres i uthylla. Unntaket er post til studieseksjonen og eksamensseksjonen. Disse har en egen hylle merket DA 2. etasje.

E-post

Post til postmottak@jus.uio.no videresendes til rett instans av arkivet, henvendelser som skal saksbehandles registreres i ePhorte.

Journalføring og kvalitetssikring

Det juridiske fakultet bruker den sentrale rutinen på kvalitetssikring av innholdet i ePhorte.

Innsynsbegjæringer

Det juridiske fakultet journalfører mottatte innsynsbegjæringer i saken der det begjærte dokument finnes. Innsynskrav uten egen sak journalføres i samlemappe, pt 2011/7134.