Hopp til hovedinnhold (trykk enter)
Arkivplan.no
Printer-ikon Utskriftsvennlig versjon

Studier

UiO har felles retningslinjer for registrering av studiesaker i systemene FS og ePhorte. UiO har også felles rutiner for klage i studiesaker. Det medisinske fakultet har egne rutiner for profesjonsstudiet, bachelor- og masterprogramsstudiet samt Forskerlinjen. Fakultetet har valgt å ikke følge de sentrale rutinene for klager i studentsaker. Klage på vedtak legges i studentmappen. Det opprettes ikke separat sak før saken oversendes til Den sentrale klagenemnd.

Profesjonsstudiet

  • Fakultetet benytter individuelle studentmapper for profesjonsstudiet. Samtlige journalposter uansett innhold, skjermes på disse for å hindre uønsket kobling mellom saksnummer og studentens navn.

Bachelor- og mastergradsprogrammene

  • Vi har individuelle studentmapper for studiene på fakultetets ulike bachelor- og mastergradsprogram. Samtlige journalposter skjermes for å unngå kobling mellom saksnummer og student.

 Forskerlinjen

  • Her har vi egne rutiner for opptakssak samt for individuell studentmappe for Forskerlinjen.  Denne kommer i tillegg til studentens ordinære mappe for profesjonsstudiet.
Laster...